Køb den sidste nye Iphone 7 brugt til en rigtig god pris

Blue City har gjort det nemmere for dig at sælge din gamle elektronik til gode priser. Ikke nok med det, men du kan også kombinere dit salg med køb af nye billige telefoner til gode priser.

Bluecity

Billige telefoner

I gennemsnit bliver telefonerne herhjemme skiftet ud hver 18mdr. hvilket har gjort at Blue City i dag har skabt en platform for videresalg af disse telefoner. For det meste er telefoner for gode til at blive smidt ud, men de fleste ender alligevel ikke med at blive solgt, men ender i skuffen. Netop derfor har Blue City valgt at kombinere billige telefoner med dine brugte. Du bytter så at sige din gamle telefon for, enten en helt ny, eller en brugt telefon. På den måde sparer du penge og får det sidste nye, og miljøet bliver mindre belastet af elektronikaffald. Det er en perfekt måde at have råd til at være med på moden og have det sidste nye indenfor mobilverdenen.

 

Brugte telefoner 

Du er selvfølgelig ikke forpligtet til at sælge for at kunne købe brugte telefoner hos Blue City. Du kan også sagtens blot købe den sidste nye Iphone 7 brugt til en rigtig god pris. De er fuldt funktionsdygtige. Derudover får du også 2 års reklamationsret på telefonerne gennem Blue City. Noget som du ikke vil have, hvis du køber fra en privatperson. Derudover er du også meget velkommen til at komme ned i en af de fysiske forretninger og prøve de brugte telefoner inden du køber dem. Der er 5 butikker fordelt over landet og uden tvivl også en i nærheden af dig. Går du derfor og tænker på at forny din telefon bør du overveje om ikke Blue City skal hjælpe dig med en ny. Du kan finde hele udvalget på www.bluecity.dk, hvor du også er meget velkommen til at kontakte personalet.

Kategorier