iPad Studio og Littlebits til interaktiv læring

Der er et væld af spændende elektroniske og digitale læringsmidler at vælge mellem hos HippoMini. Det gælder blandt andet iPad Studio og Littlebits, der kombinerer elektronisk leg og læring.

 

hippomini.png

iPad Studio til sjov undervisning

iPads er efterhånden blevet en integreret del af rigtigt mange undervisningsinstitutioner. De giver mulighed for at udforske verden og læring gennem helt nye medier og veje. En af dem er iPad Studio, hvormed man kan lave film og redigere dem direkte på sin iPad. iPad Studio giver børnene mulighed for at være kreative og opfindsomme, når der skal optages film og video til forskellige projekter. iPad Studio og en lang række former for ekstra udstyr forhandles online hos HippoMini.

 

Littlebits - Sofistikeret elektronisk legetøj

Littlebits er en meget sofistikeret form for elektronisk legetøj til børn, som kan give dem mulighed for at programmere og kode ud i det uendelige. Kodning handler i mange henseender om kreativitet og opfindsomhed, hvorfor disse egenskaber stimuleres i bedste grad gennem leg med Littlebits. Littlebits forhandles i et væld af forskellige variationer hos HippoMini. Der er både store og mindre pakker, man kan vælge mellem. De små dele fungerer lidt som Lego klodser, men kan naturligvis meget mere.

 

Besøg HippoMini.dk

Er man interesseret i at lære mere om sjov, kreativ og udfordrende leg med elektroniske hjælpemidler, kan man læse mere hos HippoMini. HippoMini gør det nemt for skoler og andre institutioner at danne sig et overblik over det efterhånden store udvalg af elektroniske læringsmaterialer, der er på markedet. Webshoppen er et sikkert og nemt sted at handle, uanset om man henvender sig som privatperson eller offentlig institution.

 

Få mere at vide om både Littlebits og iPad Studio samt mulighederne for leg og læring med disse online hos HippoMini på deres hjemmeside hippomini.dk.

Kategorier