Hos Smart.dk kan du bl.a. købe et HiluX indbygningsspot og pærer fra Philips Hue

Hvis du interesserer dig for smart home-produkter, så har du sikkert hørt om Smart.dk, som er Danmarks bedste forhandler af produkter inden for smart home-branchen. Om du så leder efter produkter fra Philips Hue eller et HiluX indbygningsspot, så kan du købe det hos webshoppen, som kan besøges på www.smart.dk.

Smart.dk

HiluX indbygningsspot i god kvaltiet

Med et HiluX indbygningsspot fra Smart.dk får du et af markedets bedste produkter. Foruden at give et rigtigt fint lys, så er et HiluX indbygningsspot super nemt og hurtigt at installere. Det fås i seks forskellige varianter: Tre udendørsmodeller, som fås i hhv. rustfrit stål, mat hvid og mat sort, og tre modeller til indendørs brug, som fås i børstet aluminium, mat hvid og mat sort. Et HiluX indbygningsspot er selvfølgelig kompatibelt med passende pærer fra Philips Hue, som du kan læse mere om i næste afsnit. Derudover er et HiluX indbygningsspot et meget æstetisk valg, idet lyskilden skal monteres bagfra. Dette resulterer i et meget stilrent udtryk, som er en fryd for øjet. Virksomheden er selvfølgelig dansk, og det gode håndværk, høje kvalitet og simple, skandinaviske design gør et HiluX indbygningsspot til et fabelagtigt produkt.

Philips Hue er en smart løsning

Philips Hue er efterhånden allestedsnærværende i vores lille land – og med god grund. For hvis der findes et brand, der er indbegrebet af smart home-produkter, så er det Philips Hue. I midten af deres produktsortiment står deres pærer, som har revolutioneret måden, vi forstår belysning på. For med pærer fra Philips Hue kan du skræddersy lyset i dit hjem, så det passer lige præcis dit humør eller din aktivitet. Med den samme pære fra Philips Hue kan du både lave et roligt lys, der imiterer aftensolen og et hvid og kraftigt læselys. Derudover kan du selvfølgelig også lave dit helt eget diskotekslys, når du inviterer vennerne på fest. Kvalitet er et nøgleord, når snakken falder på Philips Hue. Så besøg Smart.dk i dag og dyk ned i de mange produkter fra den populære producent. God fornøjelse.

Kategorier