Højtalere fra SACKit WOOFit

Rikki Tikki Shop forhandler mange populære mærker inden for interiør til boligen. Et af disse mærker er SACKit, der står bag de populære SACKit WOOFit højtalere, der tilbyder stor lyd i en lille indpakning.

SACKit WOOFit

Rikki Tikki Shop har fornøjelsen af at kunne forhandle mærket SACKit, der gang på gang overrasker med nytænkende og innovativt design, der forener form og funktion på spændende måder. Hvor SACKit førhen har været synonymt med sækkestole, og til en vis grad stadig er det, har mærket nu bevæget sig ind på et nyt marked med deres smarte SACKit WOOFit højtalere. Disse højtalere har allerede begejstret masserne med deres næsten utrolige ringe størrelse i kombination med den store lyd, som de udleder. Man tror næsten ikke sine egne ører, når man første gang lægger ører til den lyd, som SACKit WOOFit producerer.

Størrelsen på SACKit WOOFit højtalerne gør dem velegnede til at have med sig på farten. Så kan man altid sætte dem til sin mp3-afspiller eller smartphone og høre musik derfra. SACKit WOOFit kan naturligvis også sagtens anvendes derhjemme, hvor de giver en mulighed for at tage musikken med sig rundt fra rum til rum. Man får dem samme gode lydkvalitet som ved et almindeligt anlæg med større højtalere, som for mange bliver helt overflødige, når de først har anskaffet sig højtalerne fra SACKit WOOFit.

SACKit WOOFit kommer i tre forskellige farver hos Rikki Tikki Shop: Hvid, metal og sort. Det stilede design gør SACKit WOOFit til en sand perle inden for dansk design, og SACKit WOOFit er da også spået en stor fremtid på markedet for lyd.

Man kan se nærmere på de fine højtalere fra SACKit WOOFit lige her: www.rikkitikkishop.dk.

Kategorier