Få IT-konsulenters hjælp til implementering af HP software og Cherwell software her

Devoteam | Globicon arbejder med markedets bedste software til virksomheder. Du har blandt andet mulighed for at få hjælp til implementering af HP software og Cherwell software.

Devoteam

HP software

Igennem årene har Devoteam | Globicon udført masser af IT arbejde for virksomheder med det formål at øge overblik, produktivitet og kommunikation. IT er svært og der er ingen skam i at søge hjælp til implementering af diverse software udefra – tværtimod! Med hjælp fra specialiserede IT-konsulenter sikrer du dig en god løsning, der er det hele værd. Der arbejdes med software, som er nøje udvalgt og implementeringen, der spiller en afgørende rolle for softwarens værdi er på topniveau. Hos Devoteam | Globicon arbejdes der blandt andet med HP software. Det dækker over software som for eksempel HP Service Anywhere, der er en cloud-baseret Software as a Service-løsning og HP Service Manager. Kort sagt er det software, der virker og som ikke kræver alverden at blive sat ind i. Med HP software og i samarbejde med Devoteam | Globicon får I muligheden for blandt at skræddersy jeres out-of-the-box proces-workflow, forbedre kommunikationen og meget mere. Kontakt Devoteam | Globicon for at få mere at vide om implementering af HP software.

Få implementeret Cherwell software

Der findes mange løsninger indenfor Service Management. Hos Devoteam | Globicon bestræber de sig på at tilbyde og implementere det bedste af det bedste software indenfor Service Management. De seneste år har Cherwell software overtaget en del af markedet og med god grund. Cherwell er nemlig et simpelt og lækkert stykke software at bruge, der nemt kan tilpasses til brugeren. Cherwell software kan blandt andet være med til at reducere antallet af henvendelser til jeres service desk. Derudover er det nemt at tilpasse og kan effektivisere løsningstiden hos jeres service desk. Selvom software fra Cherwell er forholdsvis nyt på markedet, har Devoteam | Globicon specialiseret sig i softwaret og du kan derfor trygt overlade implementering til deres konsulenter. Klik her på www.devoteam-globicon.dk hvis du ønsker at vide mere om Cherwell software.

Få hjælp fra nogle af Danmarks bedste IT-konsulenter fra Devoteam | Globicon.

Kategorier