BullGuard Antivirus og Garmin udstyr forhandles billigt online

Technordica er en alsidig forhandler af IT, der fører et stort udvalg inden for alt software og hardware fra GPS til BullGuard Antivirus til computere og tilbehør.

BullGuard Antivirus

Den velkendte og forgyldte producent af antivirus, BullGuard, der blev etableret i 2003, laver antivirus til kunden, der ikke ønsker at hackere og alle former for computervira skal inficere deres computere. Derfor har Technordica valgt at udbyde BullGuard Antivirus i et stort udvalg. Technordicas udvalg af BullGuard Antivirus indbefatter forskellige længder af programlicenser - fra 1 til 3 år - samt BullGuard Antivirus, der fungerer på mange forskellige platforme. Du kan selvfølgelig få det velkendte BullGuard Antivirus til din computer, som du nemt og hurtigt kan installere for at gardere dig mod virus, spyware, malware og andre trusler fra internettet. Men noget du måske ikke er klar over, er moderne tiders nye internettrusler, der kan inficere din mobiltelefon. Smartphones er små lommecomputere, der så let som ingenting kan gå på internettet, og smittes med vira ligeså nemt som din computer kan. Derfor tilbyder Technordica også BullGuard Antivirus til din telefon.

 

Garmin

GPS'en kan ikke finde satellitter, den har ledt dig ind i en blindgyde og du sidder midt i den værste trafik, du nogensinde har oplevet, i en fremmed storby. Denne situation kender mange danskere, der har været på ferie i udlandet, men dette ville aldrig være sket, hvis man havde erhvervet sig en GPS fra Garmin, som Technordica har valgt at forhandle. Det er ingen tilfældighed, at Technordica forhandler Garmin, for Garmin er en af kolosserne inden for GPS-navigation. Garmin blev oprettet i 1989, og har været en af de vigtigste producenter af GPS-udstyr i løbet af de sidste 20 år, og Garmin laver GPS-udstyr i allerhøjeste kvalitet Garmin laver GPS'er til alle former for elektronik, der passer til enhver situation. Om du sidder i din bil, er ude at løbe eller cykle, eller om du skal holde styr på dit kæledyr, har Garmin det produkt, der passer til dig.

Kategorier