Bredt sortiment af action kameraer og forrude kameraer

Hos Specialkamera.dk findes et bredt og varieret udvalg af blandt andet forskellige typer af action kamera og forrude kamera på hjemmesiden http://www.specialkamera.dk/shop/frontpage.html.

specialkamera.dk.PNG

Stort udvalg af action kameraer

Specialkamera har specialiseret sig i kameraer, der enten kan overvåge dit hjem og beskytte dig mod indbrud og hærværk, optage spændingsfyldte videoer, når du dyrker fritidsaktiviteter eller dokumentere og optage den trafik, der foregår foran dig, når du er ude at køre. Med et action kamera er det nemt for dig at optage din yndlingsfritidsaktivitet, idet du meget nemt og hurtigt kan montere et af disse små kameraer på en hjelm eller et styr. Udover den store komfort og mobilitet optager et action kamera fra Specialkamera.dk også i høj kvalitet, der sikrer dig, at du får skarpe og intense videoer. 

Forrude kamera

Hvis du derimod ønsker dokumentation af billisterne i trafikken foran dig, kan du med fordel anskaffe dig et forrude kamera. Et forrude kamera installeres nemt i din bil med en sugekop på forruden og kan derefter tilkobles enten USB eller cigartænderen i din bil. Imens kameraet er tilsluttet strømkilden, kan det enten optage automatisk eller manuelt alt efter dine ønsker og behov. Den type forrude kamera, du her på siden kan finde, kan optage konstant, så længe den er tilsluttet en strømkilde, hvilket sikrer dig, at du altid har videodokumentation, hvis der skulle ske en ulykke i trafikken.

Specialkamera.dk

http://www.specialkamera.dk/shop/frontpage.html er et andet stort område indenfor kameraer bakkameraer til både private og erhverv. Her findes blandt andet en populær vare i form af bakkameraer til iPhone og iPad, der sender trådløse signaler fra kameraet til din iPhone eller tablet via et WiFi-signal. Udover det meget vide og varierede udvalg får du også god kundeservice med besvarelse af henvendelser indenfor 24 timer, billig fragt, returret og en forsendelse af lagervarer senest dagen efter din bestilling.

Så hvis du søger et firma med et varieret sortiment af forskellige kameraer, er netbutikken Specialkamera.dk uden tvivl et sted for dig.

Kategorier