Tag rensning udført af Dé Luxe Complete Service sikrer dig det flotteste resultat

Uanset om du er privat husejer, butiksindehaver, medlem af en boligforening eller andet, så kan Dé Luxe Complete Service tilbyde en effektiv  tag rensning, der samtidig er skånsom for miljøet.  Grønne belægninger på taget ses ofte på skyggesider, ved lave tag hældninger eller hvor store træer forårsager skygge på taget. Det problem kan Dé Luxe Complete Service afhjælpe med vores professionelle og grundige tagrensning.

Brug en vinduespudser fra Dé Luxe Complete Service og du får et klart resultat

Vi lover dig ikke bare krystal klare vinduer, hvis du bruger en vinduespudser fra Dé Luxe Complete Service, men også en gennemskuelig service aftale til vores privat og erhvervs kunder. Vores vinduespudsere fra Dé Luxe Complete Service bruger kun skånsomme og miljøvenlige vinduespudsemidler. Vi tilbyder vinduespudsning til alt fra butiksejendomme, industrivirksomheder, villaer til kontorejendomme.

Rensning af fliser udført professionelt af Dé Luxe Complete Service

Trænger dine fliser til nyt liv efter de er blevet grønne og triste, så lad Dé Luxe Complete Service rense fliserne for et flot og holdbart resultat. Dé Luxe Complete Service bruger en skånsom men effektiv rensning af fliser. Rensning af fliser kan give dit ude areal, slidte terrasse fliser og klinker en ny makeover, som gør at de ser ud som var de lige blevet lagt.

Kategorier