En ekspert i trappevask m.m. i ejendomsservice

Ved de fleste boligbyggerier er der en del opgaver, som skal foretages mere eller mindre hyppigt. Anders Andersens Rengøring hjælper med ejendomsservice heriblandt trappevask, der er en meget efterspurgt service.

Anders Andersens Rengøring

Anders Andersens Rengøring er førende i alt inden for ejendomsservice

Mange boligbyggerier har et væld af opgaver, der skal løses, og det er sjældent, at opgaverne er identiske for de forskellige foreninger. Derfor tilbyder Anders Andersens Rengøring ejendomsservice, der er skræddersyet jeres behov. Der laves en plan med de opgaver, der skal bestilles hjælp til, og det omhandler naturligvis opgaver indenfor og udenfor. Udendørs kan der være tale om grønne arealer, der skal plejes. Plænen skal slås, og buskene skal klippes. Indenfor er der ofte en række fælleslokaler, om det er opgang eller evt. nogle kontorer, der skal rengøres. Der kan Anders Andersens Rengøring selvfølgelig også træde ind og hjælpe til. Kort sagt, står dette rengøringsfirma til erhverv for en skræddersyet ejendomsservice, udført af engagerede og specialuddannede medarbejdere til en fornuftig pris. Søger du flere informationer? Du kan se mere på aaren.dk, eller tage kontakt til firmaet.

Har boligforeningen et behov for jævnlig trappevask?

Som nævnt, er trappevask en af de mest bestilte former for services til boligbyggerier. Der er et utal af trappeopgange rundt i de større danske byer. Det er tydeligt at se forskel på dem, hvor der er styr på rengøring, og hvor det hele er lidt forfaldet. Nogle foreninger vælger at bestille trappevask udefra, og det er bl.a. en service, som Anders Andersens Rengøring har gjort sig eksperter i samtidig med, at prisen er presset i bund. Ejerforeninger, boligforeninger og andelsboligforeninger holder ganske enkelt fast på Anders Andersens Rengøring, da de udfører en pålidelig og skinnende trappevask til tiden – hver gang. Der udsendes godt uddannede rengøringsmedarbejdere, som har det rette udstyr med ud til opgaven.

Ejendomsservice er noget, der med fordel kan udliciteres til et rengøringsfirma som Anders Andersens Rengøring. Et af de helt populære emner er trappevask.

Kategorier