Vvs-grossisten.dk - Vvs, jordvarme og storkefyr online

Besøg www.vvs-grossisten.dk og find en masse forskellige produkter til VVS og EL arbejde. Vi sælger gode kvalitets produkter både til privat og professionelle fagfolk og håndværkere.

VVS og EL

Hos www.vvs-grossisten.dk forhandler vi det meste inden for VVS og EL. I vores VVS sortiment finder du bl.a. stoker, pillefyr, fjernvarme, solvarmebeholder, varmevekslere, radiatorer, varmepumper og olietanke. Under vand- og sanitetsafdelingen forhandler vi dræn, rør, brusekabiner, armaturer og toiletter. Alle vores VVS og El produkter er af den bedste kvalitet. Desuden forhandler vi vores produkter til de bedste priser på markedet, så vores hjemmeside er helt sikkert et besøg værd, hvis du mangler nye VVS produkter. Vi forhandler både med private og professionelle håndværkere.

Stokerfyr / pillefyr

På www.vvs-grossisten.dk finder du også et bredt udvalg af stokerfyr/pillefyr. Vi forhandler Danmarks billigst og bedst stokerfyr/pillefyr. Stokerfyr og pillefyr er den samme, og det er en bestemt måde at opvarme på. Bruger man et stokerfyr/pillefyr kommer varmen fra træpiller, og det er derfor en billig måde at varme huset op på. Man kan spare mange penge ved at købe et stokerfyr/pillefyr på www.vvs-grossisten.dk. Så skift dit gamle og utrolig dyre oliefyr ud med et pengebesparende stokerfyr/pillefyr allerede i dag. Du finder vores forskellige modeller på vores hjemmeside. Det meste solgte fyr er modellen fra BAXI, som er et utrolig godt pillefyr til alle huse.

Jordvarme

Jordvarme er et yderst intelligent system, hvor man udnytter jorden som varmekilde vha. tre cyklusser. Vand og frosthindrende væsker cirkulerer i rør under jorden, og væsken opvarmes af varmen fra jorden. På www.vvs-grossisten.dk finder du forskellige varmepumper, som anvender jordvarme til at varme husene op med. Vi forhandler de del forskellige tilbehør til anvendelse af jordvarme, og du finder det hele på vores hjemmeside.

Så mangler du god kvalitets VVS og EL artikler, så er vores hjemmeside lige noget for dig.

Kategorier