Varmepumper kan købes online

Hos Elspareshoppen.dk kan du læse meget mere om varmepumper, og finde ud af om det er netop denne type opvarmning, som matcher dine og familiens behov.

Varmepumper

Som følge af den øgede opmærksomhed på det stigende CO2 forbrug, samt stigende priser på fossilt brændstof, er der de seneste år kommet massevis af spændende alternativer frem på markedet. I blandt dem finder man blandt andet varmepumper. Selvom denne type opvarmning af huset nok har fået en del mindre opmærksomhed end andre typer, eksempelvis jordvarme og solceller, så er der ikke desto mindre tale om et ganske spændende, nyt produkt.

Kort sagt, så trækker en varmepumpe den varme luft ud af luften uden for huset, og bruger den til at varme dit hus op. Dette kan næsten synes for godt til, at være sandt. Faktum er dog, at det virker ganske effektivt. Det slutter end da ikke her. En anden fordel ved varmepumpen er nemlig, at den også kan "virke omvendt" på varme dage. Altså bruges til at sænke temperaturen indenfor, præcist ligesom en aircondition gør det. Bare meget mere energi - og miljøvenligt. Samtidigt er en varmepumpe en effektiv måde at skabe et bedre indeklima, da den effektivt fjerner mange skadelige støvpartikler, fugt og bakterier i luften. Det er altså ikke kun som varmekilde, at pumpen er ganske effektivt. Den kan samtidigt bruges som et våben imod skadeligt indeklima, som sættes i forbindelse med allergi og andre lidelser. Man slår altså flere fluer med ét smæk, for at bruge et lidt gammeldags udtryk.

Lige nu har omkring 20 % af alle pumper på markedet fået Go´ Energimærket. Alle disse finder du lige nu på www.elspareshoppen.dk.

Kategorier