Tagmontering med byggegaranti

Der er masser af muligheder i montering af ståltag, hvis du klikker ind på profilmontage.dk. Byg Garanti er en forsikring, som er med i prisen.

Byg Garanti

Der tilbydes en garanti hos Profilmontage. Denne garanti hedder Byg Garanti. Det er Dansk Byggeri, der har denne Byg Garanti, og Profilmontage er medlem af denne virksomheds ordning. Hvis der skulle være fejl eller mangler ved det byggeri, som Profilmontage har udført, så dækker denne garanti dig. Selv de bedste håndværkere begår fejl, og derfor skal du selvfølgelig have muligheden for at få dækket eventuelle mangler. Der er lidt flere muligheder hos Profilmontage. Der dækkes med en sum helt op til 100.000 kroner per sag. Synlige fejl dækkes i op til 3 år. Du får en dækning på skjulte fejl i helt op til 10 år. Byg Garanti koster ikke ekstra. Denne sikring tilbyder lidt mere tryghed til kunderne. Dette er blot én af mange grunde til at vælge Profilmontage. Lad Profilmontage stå for montering af ståltaget. Så behøver du slet ikke at bekymre dig.

 

Montering af ståltag

Virksomheden Profilmontage har mange erfaringer i montering af ståltag. Fokus har været rettet mod montering af ståltag siden år 2011. De danske håndværkere, der foretager arbejdet, skal nok sørge for et vellykket projekt.

 

Profilmontage

Det er billigere at få monteret ståltaget hos Profilmontage, som du kan læse mere om på profilmontage.dk. Det kan godt være, at der er billigere forhandlere på markedet, men hvis du ikke gider gamble med de store summer af penge, som du smider af sted på et nyt tag, så er det dumt at stole på hvem som helst. Det er ikke en mindre investering af få nyt tag, og man har ikke lyst til at overlade opgaven til amatører. Dette undgår du, når du vælger at lade Profilmontage stå for projektet.

Kategorier