Shop med alt i trykluftværktøj

Trykluftsværktøj har været brugt i rigtig mange år, men bliver i stadig stigende grad benyttet oftere og oftere - og dette er ikke uden grund. Trykluftværktøj har nemlig en hel række af fordele, sammenlignet med andre former for værktøj.

Trykluftshop.dk

Sammenlignet med elektrisk værktøj, er trykluftværktøj mere sikkert at anvende ligesom at trykluftværktøj også har en større ydeevne end elektrisk værktøj af samme størrelse og vægt, og trykluftværktøj er derfor ofte både mindre og lettere end elektrisk værktøj. Ofte er trykluftværktøj også billigere at anskaffe end elektrisk værktøj, da trykluftværktøj oftest er billigere at udvikle og fremstille.

Trykluftværktøj findes i mange forskellige udgaver og kan blandt andet være: blindnittepistoler, boremaskiner, fugepistoler, ligeslibere, mejsler, skraldenøgler, slagnøgler, slibemaskiner og vinkellynsliber.

Trykluftværktøjs mange forskellige fordele gør selvfølgelig trykluftværktøj til en efterspurgt vare. Dette ses tydeligt hos de forskellige forhandlere, som konstant udvider deres sortiment med forskellige produkter inden for kategorien trykluftværktøj. Et eksempel på dette er webshoppen Trykluftshop som forhandler produkter i kategorien kompression og trykluft. Trykluftshop har på deres hjemmesiden en hel afdeling til trykluftværktøj, hvor man blandt andet kan finde forskellige blindnittepistoler, fugemaskiner, ligeslibere, mejsler, skraldenøgler, slagnøgler, slibemaskiner, vinkellynslibere og lignende som alle kører ved hjælp af trykluft. Trykluftshop drives af Dansk Kompressor & Trykluft Center og ligger placeret på adressen Nibevej 142, 9200 Aalborg SV. Trykluftshop har mere end 20 års erfaring i trykluftbranchen og er et godt sted at starte med at kigge, hvis man overvejer at udskifte sit elektriske værktøj med det smartere, billigere, lettere og mere sikre trykluftværktøj.

Kategorier