Parketgulve og plankegulve for enhver smag

Klik her ind på Billigetraegulve.dk. Her kan du se det store udvalg af de flotte plankegulve og parketgulve.

Plankegulve

Hos Billigetraegulve.dk finder du både massive plankegulve og lamelopbyggede plankegulve. Ved at give et klik her kan du finde plankegulve i mange forskellige træsorter og farver. Billigetraegulve.dk har sørget for at have et stort udvalg af plankegulve, for at være sikker på der er noget for enhver smag.
Det store udvalg af plankegulve gælder både plankegulve af eg, ask, bambus og fyr og alle de forskellige træsorter i forskellige udgaver og farver. Klik her og læs nærmere om den gode kvalitet du får når du handler plankegulve hos billigetraegulve.dk, og om hvordan de holder prisen i bund ved at handle direkte med producenterne.


Parketgulve

Et glimrende eksempel på et af de flotte gulve Billigetraegulve.dk har, er parketgulve som du finder et bredt sortiment af på shoppen. Inden for parketgulve har billigetraegulve.dk forskellige tilbud på træsorterne ask, eg og bøg. Klik her ind på hjemmesiden og tjek de flotte gulve ud, både parketgulve, plankegulve, massive gulve, laminatgulve og meget mere. Du kan desuden bestille forskellige vareprøver hos billigetraegulve.dk for at se de forskellige typer parketgulve og deres forskellige variationer i farvespil og hvordan det ville passe til den tænkte plads. Billigetraegulve.dk har desuden en email hvor du kan kontakte en trægulvspecialist og stille spørgsmål og få gode ideer. De hjælper dig altså igennem hele processen, det er blot at tage kontakt. De forskellige parketgulve fra billigetraegulve.dk er godkendte til gulvvarme, og kan desuden benyttes i alle de forskellige rum, du kan bruge dem netop hvor og hvordan du ønsker det. Du er altså sikret en lækker kvalitet, eksklusivt udseende og en god pris når du handler parketgulve og plankegulve hos billigetraegulve.dk

Kategorier