Online forhandler af silikat og packere til punktreparationer

Hos Kloakshop er der gode muligheder for at handle, hvis der søges kvalitetsrigtige produkter. I det brede sortiment findes der et mange forskellige produkter, bl.a. packere til punktreparationer og silikater, til gode priser.

Kloakshop

Bredt udvalg af packere til punktreparationer

Hos Kloakshop tilbydes der et bredt udvalg af packere til punktreparationer, som findes til konkurrencedygtige priser. Packere til punktreparationer findes i mange forskellige størrelser, hvor det store varelager spænder fra Dn25 mm og op til Dn800, med længder op til 5 meter. Packere til punktreparationer findes både med eller uden by-pass, ligeledes fås de som bøjningspackere. Packere til punktreparationer bruges bl.a. som specielle rørpropper, der har en speciel høj trykstyrke, grundet af deres gummiblandinger med forstærkning. Der er gode muligheder for at handle hos Kloakshop hvis der ønskes hurtig levering, da der kan leveres næste hverdag, hvis bestillingen tager sted inden kl. 13.00. Kloakshop står altid til rådighed hvis der ønskes guidance og hjælp til at finde de rigtige produkter til dig.

Silikat til punktrenovering

Der tilbydes hos Kloakshop også silikater, som bruges til punktrenovering. I sortimentet findes der 3 forskellige varianter af silikat, alt efter hvilke behov der skal dækkes. Der findes standard silikat som har en arbejdstid på 28-32 min og en hærdetid på 120-210 min, ekspres som har en arbejdstid på 14-15 min og en hærdetid på 60-90 min og turbo som har en arbejdstid på 6-7 min og en hærdetid på 30-45 min. Silikaterne fra Kloakshop kan købes i DN100 og DN150, alt efter hvilke opgaver der skal løses. Hvis der ønskes hjælp og guidance til hvilke silikater der er de rigtige for dig, kan der altid tages kontakt til kundeservicen eller i butikken. Klik eventuelt ind på kloakshop.dk og undersøg dine muligheder.

Besøg Kloakshop allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye packere eller silikater, til gode priser. Der ydes altid hurtig levering på siden.

Kategorier