Køb værktøj, håndværktøj, skærende værktøj, trykluft værktøj og m.m. online

Værktøj Land er leverandør inden for al slags værktøj - håndværktøj, skærende værktøj, trykluft værktøj og tekniske artikler. Udover salg af HERO værktøj, føres der også produkter fra følgende internationale producenter.

Værktøj

Inden for kategorien værktøj, forhandler Værktøj Land et utal af varenumre inden for blandt andet skruetrækkere, skruetrækkersæt, loddekolber, save og savklinger og et utal af andre produkter. Da Værktøj Land's udvalg af værktøj er så gigantisk, som det er, ville de være alt for omfattende at remse det hele op og det kan derfor anbefales at tjekke sitet ud, hvor der findes en god oversigt over alt det værktøj, Værktøj Land fører.

 

Hængelås

Hængelåse er et kapitel for sig hos Værktøj Land og du finder et godt og varieret udvalg af hængelåse her. Hos Værktøj Land finder du HERO hængelåse i 40, 50 og 60 millimeter. Er du til en basic hængelås findes der også en sådan og er du mere til en kodelås, findes der to modeller hængelåse med kode. En hængelås med tre koder og en hængelås med fire koder, så skal du have noget bag lås og slå, er det bare at kigge nærmere på Værktøj Land's store udvalg af hængelåse.

 

Rawlplugs

Husk rawplugs, når du borer huller og hænger noget op. Rawplugs sikrer ophængningen og gør, at tingene bliver hængende. Hos Værktøj Land finder du mange forskellige slags rawplugs i forskellige størrelser afhængigt af, hvad du skal have hængt op. Du kan finde rawplugs i 6 millimeter, rawplugs i 8 millimeter, rawplugs i 10 millimeter samt rawplugs i 12 millimeter, så her er lidt for et hvert behov. Der forhandles ligeledes et rawplugsæt indeholdende 225 stk. rawplugs.

Skal du have nyt værktøj, er Værktøj Land stedet at handle. Her findes et sandt overflødighedshorn inden for værktøj og Værktøj Land har ligeledes et stort udvalg af hængelåse samt rawplugs.

Kategorier