Køb solfilm, sikkerhedsfilm, autosolfilm mm. online

DO Trading har siden 1988 solgt og monteret  produkter til byggeri og industri. Læs mere om nogle af vores produkter nedenfor.

Solfilm 

Dotrading.dk har 20 års erfaring med solfilm, og tilbyder lige nu solfilm til nogen af markedets bedste priser. Solfilm er en fremragende måde at spare på energien på bygninger, ved at nedjustere behovet for nedkøling af lokaler i bygningen, og kan samtidigt beskytte mod uønsket solblænding af dine medarbejdere. Samtidigt tilbyder dotrading.dk 3Ms smarte auto solfilm, som giver et mere behageligt og privat miljø i din bil, og som samtidigt kan beskytte mod tyveri. Auto solfilmene ser oven i købet flotte ud, hvad end man vælger den helt mørke solfilm, eller de mere lyse nuancer, og er et fremragende valg til bilen.

 

Solfilm til vinduer 

Solfilm til vinduer er en rigtig god måde, at spare på energien. Ved at beskytte indeklimaet imod solens stråler, kan der spares mange penge på nedkøling af lokaler. Dette betyder at der med tiden vil være store besparelser at hente, på eksempelvis dyre klimaanlæg. Samtidigt kan solfilm til vinduer skabe et mere behageligt miljø i kontorer og så videre, da solfilm til vinduer med lethed kan nedtone solstråler i lokaler, og derved beskytte mod generende solstråler på pc skærme og andre overflader. Solfilm til vinduer kan vel nærmest sammenlignes med at give hele bygningen et par solbriller på.

 

Sikkerhedsfilm 

Sikkerhedsfilm er en fremragende måde at beskytte dig selv, og dine omgivelser. Ved at montere sikkerhedsfilm kan der med lethed ydes beskyttelse, i forbindelse med ulykker og attentater, da sikkerhedsfilmen kan beskytte imod løsrevne glasskår, og derved mindske personskader. Sikkerhedsfilm, kan yderligere også beskytte imod indbrud, da sikkerhedsfilmen forsinker gennembrudstiden betydeligt, og derfor har en kraftigt præventiv effekt på omgivelserne. Sikkerhedsfilm beskytter yderligere også imod solens skadelige UV stråler, uden at være synlig og uden at mindske gennemsigtigheden af glasset. Sikkerhedsfilm er ganske simpelt at montere, og dotrading.dk tilbyder professionel vejledning, så man opnår den optimale løsning, samtidigt med at der ydes 15 års garanti certifikat på alle sikkerhedsfilm.

Kategorier