Køb gulvvarme samt toilet med bidet online

VVS Giganten har nemlig en enormt udvalg af VVS artikler. Læs mere om nogle af produkterne nedenfor.

Gulvvamer

Snart sætter efteråret ind og en ting, der kan afhjælpe den værste efterårsdepression samt skutten sig fra morgenstunden, er gulvvarme. Hos VVS Giganten finder du en hel masse lækre produkter inden for gulvvarme. Hos VVS Giganten fås gulvvarme på mange forskellige måder afhængigt af, hvordan du vil have det installeret i hjemmet. Du finder blandt andet et lækkert produkt fra Danfoss der giver dig trådløs gulvvarme i to rum. Anlægget er super nemt at betjene og du kan således skrue op og ned med et enkelt tryk og du kan naturligvis også styre temperaturen i det ene rum uafhængigt af det andet. En gulvvarmer er på denne måde super nemt og til en pris, der er til at overskue.

 

Toilet med bidet

Toilet med bidet. De fleste af os har oplevet fænomenet toilet med bidet fra vores udlandsrejser. Toilet med bidet er lækkert og hygiejnisk og så optager det ikke mere plads på badeværelset end et helt almindeligt toilet gør. Toilet med bidet fås som vægmodel og toilet med bidet fås naturligvis også som vægmodel - du og dit behov samt badeværelse bestemmer, hos VVS Giganten finder du nemlig begge muligheder. Lige nu er der tilbud på udvalgte modeller inden for toilet med bidet, så kig inden for i webshoppen og se, om ikke det er tiden at blive inspireret af fjernere himmelstrøg, hvor hygiejnen er lidt højere end den vi kender herhjemme. Toilet med bidet er en nem måde at holde sig ren og lækker efter endt toiletbesøg.

 

VVS Giganten

Er du også blevet nysgerrig efter at vide endnu mere om alt det, VVS Giganten kan tilbyde, så er det blot at følge linket læs mere online. Her bliver du hurtigt klogere på det store udvalg og webshoppen er bygget ganske overskueligt op, således du hurtigt kan finde frem til både de produkter samt de mærker, du måtte søge efter.

Kategorier