Industriporte på online butik

Trænger virksomheden til en ny lækker port, så varebilen, lastbilen og hvad det nu ellers kunne være der skal igennem kan komme inden for lukkede vægge. De industriporte du finder hos DM Doors er pæne, funktionsdygtige og af kvalitet. Du er altså kommet til det helt rigtige sted, hvis det er noget, som bygningen mangler.

Industriporte

De porte du finder, kan fås så de passer til hvilken som helst åbning. For at få den rigtige størrelse port til din åbning går du blot ind og henter opmålingsskemaet, udfylder det og vedhæfter skemaet i en mail til: info@dmdoors.dk. Opmålingsskemaet finder du i bunden på siden/menuen "industriporte". Du kan også ringe og fortælle målene, hvis det foretrækkes.

Det er i hvert fald også værd at nævne, at DM Doors giver hele 5 års garanti på motor og hele 10 års garanti på panelerne til de private garagedøre og de industriporte, som haves. Standardfarven af de industriporte som DM Doors kan tilbyde er hvid, men hvis det ønskes, kan det sagtens lade sig gøre at omlakere porten til andre farver mod betaling. Vigtigst er det nemlig, at kunderne får, hvad de vil have. Derfor skal du som kunde ikke være nervøs for at ringe til DM Doors på 38 41 19 17, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker. DM Doors gør hvad de kan for at tilfredsstille dig som kunde.

Så hvis en ny industriport mangler så kontakt endelig DM Doors, da det er den rette butik. Med den rette butik menes der, at alle portene du finder der, er i yderst god kvalitet og de kræver desuden minimal vedligeholdelse. Du kan se meget mere omkring industriporte, garageporte og andre porte på hjemmesiden. Læs mere.

Kategorier