Hjemmeside med alt i plukketrucks

Hos Jungheinrich tilbydes også reparation og vedligeholdelse af trucks. Derudover tilbydes også forskellige services inden for analyse og optimering, eksempelvis truck flåde management. Du kan tilmelde dig nyhedsmailen på jungheinrich.dk, hvis du gerne vil holde dig informeret omkring nyheder. Har du spørgsmål til det store sortiment, kan du kontakte Jungheinrich igennem hjemmesiden. Klik ind på hjemmesiden og læs meget mere.

Jungheinrich

Når din virksomhed mangler en plukketruck, en palleløfter eller andet, kan det fås hos Jungheinrich. Her lægger man stor vægt på at finde den rette løsning til netop dig, så hvis du har nogle bestemte krav, kan du med fordel tage en snak med Jungheinrich. På den måde får du den bedste løsning til en god pris. På hjemmesiden er det muligt er det muligt at bestille tilbud på eksempelvis en plukketruck. Så klik ind og tag et kig på det store sortiment her.

 

Plukketruck

Hvis du mangler en plukketruck, finder du et stort sortiment af disse her. Jungheinrich har mange forskellige plukketrucks, så uanset hvilke krav du har, kan den rette plukketruck findes her. Når du klikker ind på hjemmesiden, kan du læse meget mere omkring de enkelte plukketrucks. Så kan du se hvilken en bedst passer til dine krav. Du kan også med fordel kontakte Jungheinrich og få kyndig vejledning, på den måde sikres det, at dine krav opfyldes bedst muligt. Tag et kig på det store sortiment af trucks med mere på hjemmesiden.

Kategorier