Hestespåner, pejsebrænde samt 8 mm træpiller fra Pillemadsen

Pillemadsen er stedet du kan finde dit brændsel til vinteren. Der er alt lige fra pejsebrænde til 8 mm træpiller med meget lang brændetid. Du kan finde hele udvalget på www.pillemadsen.dk.

Pillemadsen

Køb lækkert og billigt pejsebrænde hos Pillemadsen

Når du bestiller pejsebrænde fra Pillemadsen, så kan du altid være sikker på en høj kvalitet og lang brændetid. Pejsebrændet stammer fra træsorter som bøg og birk, som er nogle af de sorter der har den højeste nytteværdi, og det er netop derfor man har valgt at forhandle dem hos Pillemadsen. Derudover kommer alt brændet i brændetårne, som er stablet på paller, netop så de er nemme at flytte rundt med. Har du dog ikke mulighed for at have en palleløfter kan du naturligvis få dem placeret det rigtige sted ved leveringen.

Hestespåner lige til at bestille fra webshoppen

Det er dog ikke kun brændsel til opvarmning derhjemme du kan finde hos Pillemadsen. I forretningen kan du også købe strøelse og spåner til din hest. De er også kaldet hestespåner og er altid fremstillet af frisk træ med et lavt støvindhold. Noget som din hest uden tvivl vil synes godt om, når den ligger i hestespånerne. Alle hestespåner er desuden valgt fra fabrikanter, som altid leverer en høj kvalitet, så din hest kan føle sig godt tilpas i båsen.

Billige 8 mm træpiller af en udsøgt kvalitet

Det er selvfølgelig ikke sådan at du blot kan finde hestespåner og pejsebrænde i forretningen. Lige nu kan du også få gode tilbud på 8 mm træpiller i udvalget. Det er træpiller som er fremstillet miljørigtigt og i den højeste kvalitet, så du kan få mest muligt varme ud af dem. Alle 8 mm træpiller er produceret af 100 % træ og udleder dermed mindst muligt slagger og røg. Samtidig med at de giver en god og behagelig varme. Det er ganske enkelt en god og miljøvenlig måde at fyre op på derhjemme, for ikke at nævne en billig måde. Du kan finde meget mere information på www.pillemadsen.dk.

Kategorier