Find tagpap, undertag og meget andet hos Phønix Tag Materialer

Phønix Tag Materialer er stedet for dig, som er på udkig efter tagpap og undertag. Her finder du også god inspiration til, hvordan dit tag kan dækkes på forskellige måder, og hvilke produkter det kræver. Hos Phønix Tag Materialer kan du læse om tagløsninger til både renovation og nye tage.

Phønix Tag Materialer

Tagpap

Tagpap er en utrolig fleksibel tagløsning, som er helt på niveau med andre tagløsninger, når det kommer til holdbarheden. Moderne tagpap er et meget elastisk produkt, som kan formes om stort set alle tagflader. Det er samtidig holdbart og tæt, og eftersom det ikke vejer ret meget, er det nemt at erstatte andre tage med tagpap, uden at skulle forstærke konstruktionen. Overmembranen fås i en række forskellige farver, så der er rig mulighed for at tilpasse taget til netop dine ønsker. Tagpap er en moderne løsning, som er både slidstærk og flot. Phønix Tag Materialer har et bredt udvalg af over- og undermembraner, så der er mange variationsmuligheder til taget, og du kan helt sikkert finde det, du søger.

 

Undertag

Det er vigtigt at købe et godt undertag, som kan holde fugt ude af tagkonstruktionen. Med et ordentligt undertag kan du forlænge husets levetid markant, så det er afgørende at investere i et godt produkt. Hos Phønix Tag Materialer finder du gode underlagsløsninger til alle typer tagbyggerier, så du kan finde et undertag, der passer til dit projekt. Vælger du undertag fra Phønix Tag Materialer får du et produkt, som kan holde tæt i hele tagets levetid, så det kan godt betale sig at vælge det rette produkt til din tagkonstruktion. Har du brug for vejledning til at finde den rette løsning til netop dit tag, så tøv ikke med at kontakte Phønix Tag Materialer. Her kan du altid få god rådgivning.

Gå ind på www.phonixtagmaterialer.dk i dag og find de bedste produkter indenfor tagpap og undertag.

Kategorier