Askebrænde i forskellige formater

Den Gamle Brugs står altid klar, hvis der skulle opstå spørgsmål. Kontakt dem gennem telefonen eller på mail, og de vil svare med det samme.

Askebrænde

Askebrænde er manges fortrukne valg, når de skal fyre op i hjemmet. Askebrænde holder længe, og brander rigtig godt. Hos Den Gamle Brugs finder du det bedste askebrænde på markedet, og det vil du kunne mærke, så snart du begynder at bruge det. Der er stor forskel på om man køber brænde i ask, bøg eller andet træsort. Med askebrænde er du sikker på, at du kan varme dit hus op til gode priser. Hvis du oven i købet køber askebrænde hos Den Gamle Brugs, kan det blive meget billigt. Bestil online og du vil helt sikkert blive glad for en god handel med askebrænde hos Den Gamle Brugs. Lige meget om du mangler meget askebrænde eller lidt askebrænde, så kan du bruge Den Gamle Brugs. De har mange forskellige mængder af askebrænde, så der er helt sikkert også en, der passer til dig.

 

Den Gamle Brugs

Den Gamle Brugs har også meget andet, man kan varme sit hus op med. På den store webshop finder du blandt andet træpiller, bøgebrænde, brændetårne, træbrikker og meget andet. Fælles for alle produkter hos Den Gamle Brugs er, at de alle er lavet af det bedste træ. Ved at bruge godt træ til brænde, vil man få en længere brændetid. En lang brændetid er både godt for pengepungen og ikke mindst miljøet. Da der bliver snakket meget om miljø, og denne del er vigtig for os alle, er det kun positivt, at man kan påvirke den i den gode retning ved at købe brænde hos Den Gamle Brugs.

Kategorier