Alt i badeværelsesartikler

Skal du renovere eller nybygge dit drømme badeværelse, så kontakt VVS Comfort og få et godt tilbud.

VVS artikler til alle

Hos VVS Comfort får du VVS artikler til det du lige står og mangler. Med produkter lige fra knager til tagrender, har VVS Comfort løsningen til dig og dit nye projekt i hjemmet. VVS Comfort har 16 butikker rundt om i landet og giver dig en topkvalificeret service når du skal handle dine VVS artikler.

Hos VVS Comfort får du altid gode råd og vejledning til dine køb af VVS artikler. Med over 60 forskellige mærker, kan du vælge mellem hundredvis af forskellige VVS artikler, i forskellige designs, kvaliteter og prisklasser. VVS Comfort har altid et tilbud som passer til dig. Se deres udvalg her.

Er du en hyppigt handlende kunde kan du med fordel tilmelde dig VVS Comforts kundeklub, du modtager VVS Comforts magasin hvor du finder masser af gode idéer, råd og vejledning, samt får du fordele ved lave priser og gode rabatter.

 

Alt til badeværelset

Står du og skal lave nyt badeværelse, så kontakt VVS Comfort i dag og få et godt tilbud. VVS Comfort har alt til badeværelset, med forskellige gulvbelægninger, armaturer, karbade og toiletrulleholdere er VVS Comfort leveringsdygtige i alle slags produkter til badeværelser.

Med 15 stærke brands får du hos VVS Comfort et bredt og solidt udvalg til dit nye badeværelse. Ønsker du råd og vejledning om dit køb af badeværelsesudstyr får du hos VVS Comfort en service på højeste niveau.

VVS Comfort har nogle af markedets bedste produktleverandører til levering af udstyr til badeværelser og det sikre derfor en kvalitet af højeste klasse.

Kategorier