Alle former for tagsten og lignende

Besøg Brik + Briks hjemmeside og se det brede udvalg af tagsten i forskellige typer, farver og dimensioner. På hjemmesiden finder du også tagtilbehør samt andre produkter, der ofte benyttes ved tagdækning.

brik-brik

Dybe falstagsten som moderne eller klassisk

Trænger taget til en udskiftning? Besøg Brik + Briks hjemmeside og find løsningen du foretrækker. Her kunne den dybe falstagsten være løsningen. Den dybe falstagsten fås både i en klassisk og moderne udgave, hvor den moderne udgave findes i to forskellige varianter. Den dybe falstagsten findes i et bredt udvalg af farver og forskellige overfladebehandlinger, så du selv kan vælge, hvilken glansværdi tagstenen skal have. Kig forbi Brik + Brik og se om dybe falstagsten er løsningen til dit hus eller udforsk de mange andre valgmuligheder, der findes, når du skal have nyt tag.

Flade falstagsten

Flade falstagsten i god kvalitet
Leder du efter flotte og sikre løsninger til taget? Undersøg løsningerne i det store udvalg på Brik + Briks hjemmeside. Her finder du f.eks. den flade falstagsten, som er en tagsten med et mere afdæmpet udtryk set ift. til den dybe falstagsten. Den flade falstagsten er derfor en god løsning til et hus med en relativ lille taghældning, som ikke skal ligne en herregård. Den flade falstagsten fås i forskellige varianter og farver samt i forskellig glansværdi, så taget får det nøjagtige udtryk, du ønsker. Kig forbi Brik + Brik og undersøg de mange muligheder.

Tagtilbehør

Find tagtilbehør hos Brik + Brik
Hos Brik + Brik finder du løsningerne, når du skal skifte tag, hvad enten det er selve tagstenene, tagtilbehør eller andet relateret tagmateriale. På Brik + Briks hjemmeside finder du i kategorien tagtilbehør bl.a. skotrender. Skotrender er nedløbet fra tagryggen til tagrenden i indre hjørner, hvor taget slår en vinkel. Skotrender er derfor uundværlige på vinkelhuse eller på huse med kvist. Kig forbi Brik + Briks hjemmeside og undersøg det brede udvalg af tagsten samt tilbehøret til taget, og find ud af, at der er mange muligheder at vælge imellem, når taget skal skiftes.

Kategorier