Totalrengøring og erhvervsrengøring er specialer

Yding Gruppen tilbyder totalrengøring samt grundig erhvervsrengøring i forbindelse med istandsættelser og efter byggearbejde udført af professionelle rengøringsfolk.

yding.png

Totalrengøring bør overlades til Yding Gruppen

Ekstra grundig og dybdegående totalrengøring klarer folkene hos Yding Service nemt. Et af deres specialer er blandt andet rengøring af meget beskidte lejligheder og lejemål, der skal gøres klar til nye lejere i for eksempel boligforeninger, når den tidligere lejer er fraflyttet huset eller lejligheden. Der er ikke den opgave, der er for stor, når det gælder totalrengøring hos Yding Gruppen. De har også stor erfaring med at rengøre byggepladser og gøre bebyggelser klar til brug efter større renovationer og byggeprojekter. Samarbejder man med Yding Gruppen, kan man vide sig sikker på, at man har med et professionelt rengøringsfirma at gøre, der overholder deadlines og aftaler samt efterlader et skinnende rent og tilfredsstillende resultat. Totalrengøring omfatter blandt andet følgende opgaver: Trappevask, hovedrengøring, flytterengøring og rengøring efter håndværkere. På den måde skal man som bygherrer eller boligforening ikke selv tænke på at gøre rent - folkene fra Yding Gruppen kommer og klarer arbejdet i en fart.

Erhvervsrengøring udført af professionelle til professionelle

Yding Gruppen tilbyder rigtigt mange forskellige former for erhvervsrengøring. Deres rengøringsservice af erhverv omfatter både kontorer og butikker, hvor det begge steder er meget vigtigt, at arbejdspladsen fremstår ren og pæn, når medarbejderne møder ind om morgenen - og endnu vigtigere: Når dørene åbnes, og kunderne siver ind i forretningen. Vil man være sikker på, at det er et kompetent firma, der tager sig af den pågældende erhvervsrengøring, kan man trygt indgå et samarbejde med Yding Gruppen. De vil i langt de fleste tilfælde kunne matche både pris og service hos konkurrenterne.

Der er rig mulighed for at få udført en grunding totalrengøring af et lejemål eller byggeplads samt erhvervsrengøring til fornuftige priser hos Yding Gruppen, der kan besøges på hjemmesiden www.yding.dk.

Kategorier