Søger du revisor i København til momsregnskabet?

Hvis du søger en dygtig revisor i København til momsregnskab, revision, bogholderi, bogføring, skattesager, regnskab etc. så der muligvis en revisor for dig.

Professionel revisor København

Hos Olsens Revision udfører vi blandt andet bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver. Fra vores hovedkontor i København K hjælper vi alt imellem små enkeltmandsvirksomheder til mellemstore selskaber. Vi hjælper med alt fra momsregnskab til løbende bogføring til skattesager og løn.

En ordentlig revisor er din garanti for at dine regnskaber overholder lovens bestemmelser.

Revision

Hos Olsens Revision håndterer vi regnskaber professionelt. Med professionel revision er du sikker på dine regnskaber lever op til dit firmas vedtægter og lovens krav

Revision bygger ofte på tillid og selvfølgelig på hårdt arbejde. Hos Olsens Revision er det vigtigt for os, at vores kunder har netop denne tillid. For kun på denne måde kan vi have så mange glade og tilfredse kunder som vi har. Du kan læse mere om dine muligheder for revision hos Olsens Revision.

Hjælp til momsregnskabet

Et momsregnskab består overordnet set af to områder. Det første område er indgående moms (købsmoms) og det andet er udgående moms (salgsmoms). Hvis du har et simpelt momsregnskab kan dette sagtens håndteres i et almindeligt regneark eller regnskabsprogram. Sådan starter de fleste virksomheder, indtil kompleksiteten bliver så høj, at det er langt mere hensigtsmæssigt at få professionelle til at overtage momsregnskabet. Du kan læse mere om Olsens Revision og om den hjælp til momsregnskabet vi kan tilbyde.

Kategorier