Pårørende til alkoholiker tilbydes professionel hjælp af Kristina-Hermann

At være pårørende til en alkoholiker kan være meget svært og smertefuldt, og det er en lang proces at skulle gå igennem. Derfor kan samtaleterapi hos Kristina-Hermann være yderst gavnligt for den enkelte pårørende eller hele familien. Hos Kristina-Hermann er de pårørende til alkoholikere i trygge hænder. I får hjælp til at bryde mønstret, og til at forstå og bearbejde hvad der er sket i familien.

Alkoholiker symptomer viser sig ikke kun ved abstinenser, svedeture, hjertebanken og rysteture, men også ved mange andre kendetegn. Tab af kontrol, trang til at drikke, høj alkohol tolerance, og at det bliver en besættelse at få den næste rus, er blot nogle af de symptomer en alkoholiker har. Kristina-Hermann har mere end 10 års erfaring indenfor alkohol, og er af den overbevisning at alkoholisme er en sygdom der udvikler sig. 

Kristina-Hermann har med sine 10 års erfaring indenfor selvværdskursuser til voksne, unge og børn et stort kendskab til hvordan du får et bedre selvværd. På Kristina-Hermanns selvværdskursus tages der udgangspunkt i den enkelte deltagers problematikker. Ved hjælp af samtale, undervisning og øvelser arbejdes der intensivt på at finde ind til det, der giver dig et meget bedre selvværd.

Kategorier