Kyndig rådgivning inden for dødsbobehandling og finansiel teknologi

Hos advokatfirmaet Rödstenen finder man et professionelt team af medarbejdere, der har ekspertise i privat dødsbobehandling og de juridiske forhold for FinTech virksomheder. 

Advokatfirmaet Rödstenen

Ekspertise i dødsbobehandling

Hos advokatfirmaet Rödstenen finder man et dedikeret team, der stræber efter at give en målrettet og løsningsorienteret rådgivning. Teamet er specialiseret i de væsentligste områder inden for privatlivets forhold. Man kan derfor hos Rödstenen få professionel og kyndig rådgivning om personskade, skilsmisse og ægtepagter, arv og testamente og dødsbobehandling. Rödstenen og medarbejderne hos advokatfirmaet har stor erfaring og ekspertise i dødsbobehandling. Her kan man få grundig vejledning omkring arveretlige forhold og oprettelse af testamente, der opfylder ens ønsker for ens nærmeste. Med rådgivning fra Rödstenen vil man modtage en personlig, effektiv og professionel behandling af ethvert dødsbo, uanset om boet skal skiftes privat eller ved bobestyrer. Befinder man sig i en situation, hvor der er behov for rådgivning inden for dødsbobehandling, generationsskifte og arv, så er man i trygge og kyndige hænder hos advokatfirmaet Rödstenen.

Tilladelser til finansiel teknologi

Advokatfirmaet Rödstenen tilbyder rådgivning inden for en række erhvervsretlige forhold. De giver en målrettet og løsningsorienteret rådgivning, der har blik for de forretningsmæssige forhold. Hos Rödstenen kan man få kyndig og professionel rådgivning omkring finansiel teknologi. FinTech virksomhederne, som berører finanssektoren og IT-sektoren og udbyder forskellige finansielle ydelser, skal forholde sig til visse regler. Rödstenen tilbyder den nødvendige rådgivning for, at sikre det juridiske grundlag for ens FinTech virksomhed. For FinTech virksomheder er de juridiske overvejelser mangfoldige, og Rödstenen yder bistand omkring fremskaffelse af finansiering og indgåelse af samarbejdsaftaler, samt rådgiver omkring Finanstilsynets tilsyn og krav. Uanset om man er en start-up eller etableret FinTech virksomhed, er det vigtigt at forholde sig til reglerne for finansiel teknologi. Hos advokatfirmaet Rödstenen kan man få finansiel rådgivning i de relevante juridiske forhold.

Advokaterne hos Rödstenen giver kyndig rådgivning i en række juridiske forhold, hvad end det er dødsbobehandling eller tilladelser til en FinTech virksomhed.

Kategorier