Kursus i at lave sin egen hjemmeside

Kom på et WordPress kursus. Lær at lave din egen hjemmeside med et kursus fra Jensens Kurser. Grafiske kurser tilbydes ligeledes.

Skærmbillede (106).png

WordPress kursus

WordPress er et meget anvendeligt program. Du kan tilmelde dig et WordPress kursus hos Jensens Kurser. Dette program hjælper dig med at designe en hjemmeside eller en blog. Det henvender sig til forskellige faggrupper som journalister, webmedarbejdere, fotografer og andre. Mange personer vil gerne oprette deres egen blog eller deres hjemmeside. Dette er ikke helt let, hvis man ingen erfaringer har. Jensens Kurser kan hjælpe dig. Med et WordPress kursus kan du blive parat til at oprette din første hjemmeside. De arrangerer WordPress kurser både i København og i Aarhus.

 

Grafiske kurser

Jensens Kurser tilbyder en bred række af grafiske kurser. De underviser i førende programmer, som benyttes på reklamebureauer, m.m. Der er tale om programmer som InDesign, Illustrator, m.m. Adobe har lavet mange anvendelige grafiske programmer. Hos Jensens Kurser er de eksperter i at tilbyde grafiske kurser, som omhandler forskellige programmer.

 

Webkurser

Lær at lave din egen hjemmeside. Det er ikke så svært, som mange tror. Det kræver blot kundskaber til nogle programmer. Jensens Kurser kan hjælpe dig med at designe din første hjemmeside. Hvis dine webkompetencer skal finpudses, så kan Jensens Kurser hjælpe. Virksomheden tilbyder en bred række af webkurser. Der undervises både i CMS og Adobe Dreamweaver. Du kan læse mere om disse programmer online hos Jensens kurser. Lær også om begreber som HTML og CSS. Der tilbydes lidt af hvert inde på hjemmesiden. Jensens Kurser giver dig de bedste kurser på markedet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at denne artikel ikke er skrevet af nogen med association til Jensens Kurser. Derfor skal der tages forbehold for fejl.

Kategorier