ERP løsninger til forskellige brancher

MW data er en af de bedste indenfor ERP brancheløsninger, og du kan læse mere om MW data's succeser på mwdata.dk. En ting er sikkert, med ERP brancheløsninger i Dynamics AX leveret af MW data, får du den mest værdifulde medarbejder.

Lagerscanning

Lagerscanning er et uundværligt redskab, hvis man har en virksomhed, som skal holde styr på et stort lager. Med lagerscanning foregår lagerstyringen trådløst og nemt for alle ansatte, og giver chefen et større overblik over hvilke produkter der går hurtigt og hvilke der ikke er populære. Det smarte med lagerscanning som en del af ERP løsningen er, at alle i virksomheden kan følge med i udviklingen. Indkøberen behøves ikke spørge lagerchefen om havd der går bedst. Designerne kan se hvilke produkter der sælger, og det hele bliver opdateret konstant og uden forsinkelser med lagerscanning. Lagerscanning hos MW data bliver uden tvivl en fast del af virksomheden. Mw data har et væld af konsulenter, som står klar med en hjælpende hånd til implementering af lagerscanning i Microsoft Dynamics AX.

 

MW data

ERP brancheløsninger er essentilt og, for at softwaren fungere ordentligt. Alt efter hvilken branche man er i kan lagerscanning være en vigtig, eller lagerscanning kan være en overflødig del af ERP brancheløsninger. MW data gør meget ud af at lave ERP brancheløsninger. Med ERP brancheløsninger, får MW data muligheden for, at tilpasse systemet efter behov. Der er stor forskel på brancher som maskiner og anlæg,  fødevarer og ingredienser, produktion og så videre, derfor er ERP brancheløsninger på mwdata.dk blevet en stor succes. Med ERP brancheløsninger, er MW data og dig som kunde et skridt tættere på, at finde den rigtige løsning til din virksomhed. ERP brancheløsninger er baseret på Microsoft Dynamics AX, og gør din virksomhed mere organisk.

Kategorier