Effektiv softwareløsning til at holde styr på varekataloget

Er du på udkig efter et system til din virksomhed, der effektivt sørger for, at synkronisere jeres varekatalog over flere platforme? Så er et PIM system (product management system) med stor sandsynlighed præcist hvad I har brug for, så som det man lige nu finder hos Perfion.dk.

Perfion

Perfion's system sørger effektivt for deling af produktinformation, på kryds af alle kanaler. Netop dette bliver for tiden et større og større problem for mange virksomheder. Det bliver ganske simpelt for uoverskueligt, at holde styr på de mange forskellige veje, som informationerne bevæger sig. Et PIM system til deling af produktinformation fra Perfion.dk løser dette problem. Her samles alle informationer nemlig ganske let og overskueligt et sted. Dette sted kan så gøres tilgængeligt for alle forskellige underleverandører, kunder, andre steder i produktionsapparater - ja kort sagt alle der har brug for at hente informationerne. Og fordi at alt data stammer fra samme sted, så vil de med sikkerhed være synkroniserede på tværs af alle kanaler.

En del af hemmeligheden bag den danske virksomheds succes skal uden tvivl findes i, at man altid sørger for at føre en grundig dialog med kunder. Dette sikrer at systemet der i sidste ende bliver sendt af sted, i så høj grad som muligt afspejler præcist de behov og krav, som kunden i første omgang stiller. Et PIM System vil ikke overraskende være en af kernerne i virksomheden. Derfor er det også vigtigt, at alle facetter er i orden, og at man er tilfreds med produktet. Dette synes heldigvis ikke at være et problem, hvis man vælger at indgå et samarbejde med Perfion.dk, som altid leverer tilfredsstillende produkter i høj klasse.

Kategorier