Datastyrings system til virksomheder

Læs mere om PIM systemer og Perfion.dk online på deres flotte og professionelle hjemmeside www.perfion.dk.

Datastyring

Virksomheder af forskellig art har brug for et nemt og overskueligt system til deres datastyring, og det er lige netop, hvad Perfion.dk har at tilbyde deres kunder. Med datastyrings systemet Perfion fra Perfion.dk har man mulighed for at samle og redigere alle virksomhedens produktinformationer ét og samme sted. Derudover har man mulighed for at sammenligne forskellige produkter og danne sig et overblik over forskellige og ligheder; og foretager man en ændring ét sted, vil den blive implementeret alle steder. Det er med til at sikre, at ens datastyring er konsistent hele vejen rundt. Med Perfion systemet kan man altså undgå fejl og mangler i produktinformationerne på flere forskellige områder (kategorier, kataloger, websteder osv.)

Læs mere om de mange muligheder, der er for at effektivisere ens datastyring med hjælp fra Perfion systemet online hos Perfion.dk.

 

Product Information Management

Perfion.dk er en af landets mest populære samarbejdspartnere, når det gælder PIM systemer (Product Information Management). Det skyldes, at Perfion systemet er let og effektivt. Det er nemt et implementere i ens eksisterende IT systemer, og folkene hos Perfion.dk er yderst service mindede og samarbejdsvillige. Skulle man allerede have en IT partner, kan folkene hos Perfion.dk sagtens arbejde sammen med denne, hvis man skulle ønske at gøre Perfion Product Information Management til en del af ens virksomheds daglige virke. Undgå at skulle sidde og jonglere med flere forskellige programmer og systemer, når produktinformationer skal opdateres. Perfion.dk sørger med deres PIM system for, at det hele er samlet i ét og samme system.

Kategorier