Bestil vinduespolering og ejendomsservice hos Anders Andersen's Rengøring

Anders Andersen's Rengøring er en af landets største udbydere af professionel rengøring. Blandt andet tilbyder man ejendomsservice, vinduespolering samt meget mere. 

Anders Andersen Rengøring

Ejendomsservice

Ét af de tilbud man finder hos Anders Andersen's Rengøring er ejendomsservice af forskellig art. Ejendomsservice vil som regel hovedsageligt være trappevask, men dækker også over en række andre services, så som rengøring af fælleslokaler, vaskerier og kontorer, vedligeholdelse af grønne områder, græsslåning og pasning af buske. Desuden vil Anders Andersen's Rengørings ejendomsservice sædvanligvis også inkludere snerydning om vinteren. Der ud over tilbyder Anders Andersen's Rengøring også en række specialkompetencer, så som fjernelse af skimmelsvamp, vandskadeassistance, bekæmpelse af insekter og meget andet. På den måde bliver en ejendomsservice fra Anders Andersen's Rengøring en meget helstøbt rengøringsservice, med mange positive facetter. Har du eventuelt spørgsmål i forbindelse med ejendomsservice, så bør du ikke tøve med rette henvendelse til virksomheden. Her sidder venlige kundeservicemedarbejdere klar til at besvare spørgsmål vedrørende ejendomsservice efter bedste evne. 

Vinduespolering

Du finder altid et godt udvalg i rengøringsservices hos Anders Andersen's Rengøring. Det gælder ikke mindst vinduespolering, hvor et af Danmarks mest kompetente hold af medarbejdere står klar til at pudse jeres vinduer flotte og rene igen. Anders Andersen's Rengøring er Svanemærket, hvilket vil sige at der anvendes miljøgodkendte pudsemidler, og at der samtidigt tages ekstra hensyn til medarbejdere, kvalitetssikring med mere. Med en liftpark der strækker fra 0 til 53 meter, er Anders Andersen's Rengøring et af de absolut bedste valg inden for vinduespolering. Bestemt et navn I bør skrive jer bag øret, næste gang det er blevet tid til at bestille vinduespolering.

Klik ind på www.aaren.dk og læs mere om mulighederne inden for vinduespolering og ejendomsservice. I vil næsten med sikkerhed kunne finde en løsning, der matcher jeres behov.

Kategorier