Stort udvalg af børnetøj fra bl.a. Molo og Angulus online

Molo og Angulus er to af de mange mærker, som kan købes hos Mille Per Cille. Der findes også sko fra Bisgaard i udvalget.

Angulus

Har du brug for nye sko? Angulus producerer nogle flotte sko, som samtidig er behagelige. Disse kan købes hos Mille Per Cille. Angulus er ikke just et nytilkommet mærke. Det har eksisteret siden 1904, og det har siden da lavet fodtøj af rågummi og uld af høj kvalitet. Deres udvalg af sko består både af sko til børn og sko til voksne. Du kan altid være sikker på at pasformen er i orden, når du køber sko fra Angulus. Komforten er også helt i top. Sko fra Angulus hjælper dit barn med at bibeholde dets fødder sunde. Følelsen, man får af at have de behagelige sko fra Angulus på, er helt unik. Det er muligt at købe mange veldesignede sandaler fra Angulus hos Mille Per Cille.

 

Molo

Molo designer tøj til det vilde barn, som gerne vil på eventyr. Tøjet er flot, og samtidigt er det yderst slidstærkt. Det går ikke i stykker efter en tur med masser af leg i skoven. Hos Mille Per Cille kan du købe lækkert Molo tøj til drenge og piger. Tøjet fra Molo er danskdesignet. Der er tale om dansk design, når det er bedst. Køb bl.a. unikke fleecetrøjer fra Molo i dag hos Mille Per Cille. Skal tøjet være ordentligt? Så køb det fra Molo.

 

Sko fra Bisgaard

Forkæl dit barn med lækre sko fra Bisgaard. Mærket designer også flotte støvler i stærke farver. Skoene er designet i Danmark og produceret i Europa. Derfor ved du, at kvaliteten er i top. De er lavet af gode materialer, og børns fødders sundhed har hele tiden været i fokus. Dit barn kommer derfor til at have en behagelig oplevelse med skoene. Bisgaard er kendt for at variere deres designs. De er ikke monotone. Køb sko fra Bisgaard online i dag.

Kategorier