Laerkeoglillebror.dk - Legetøj til baby, sengetøj og øvrigt baby tilbehør

Legetøj til baby, sengetøj og øvrigt baby tilbehør finder du hos laerkeoglillebror.dk. Vi fører et varieret udbud af lækkert design fra Sebra.

Sebra legetøj

Selvom man kun er en lille baby, skal legetøjet være i orden, og Sebra har specialiseret sig i bløde, lækre materialer, blide farver og skønne former, som de små er vilde med. Designeren Mia Dela bruger kun de bedste materialer og har skabt et univers, hvor nyt og gammelt skaber en fin helhed. De små skal have oplevelser gennem synet, hørelsen og via berøring, og produkterne fra Sebra byder på det hele. Gennem sanseoplevelser udvikler det lille barn sig, og derfor er det vigtigt med både genkendelse og nyt i skøn forening. Se mere i webshoppen hos laerkeoglillebror.dk og find det din baby mangler her.

 

Danefæ flyverdragt

Når vinteren nærmer sig skal der lunt tøj til at holde børnene varme, og med en Danefæ flyverdragt kan sneen og frosten bare komme an.

Det er ikke rart at gå i tøj, der ikke varmer godt nok, og det er heller ikke rart at have tøj på, som man ikke kan bevæge sig frit i - slet ikke når man er barn. Derfor er Danefæ flyverdragt, jakke, og meget andet vinterbeklædning det helt rigtige valg. Designet er lækkert og smart, kvaliteten er i top, og der er tænkt over farver og detaljer. Til pigerne er udtrykket feminint og farvevalget vil vække begejstring hos alle piger, men drengene er der også tænkt på med de seje farver og det sporty look. Kig ind i vores webshop på laerkeoglillebror.dk og se det store udvalg af Danefæ flyverdragt, vanter, huer og varmt undertøj, der passer til vinterens udendørs aktiviteter.

 

Bifrost

Bifrost er synonymt med sjovt og finurligt børnetøj, som du ikke finder alle steder. Shop rundt på laerkeoglillebror.dk og se det skønne udvalg.

Børn kan lide farver - det er der ingen tvivl om, og Bifrost er designet med et sejt look, anderledes og vilde kombinationer af farver og mønstre, som ungerne elsker. Et materialevalg af høj kvalitet og en god forarbejdning gør tilsammen, at også forældrene er blevet tilfredse med Bifrost. Mærket er dansk, og udvalget afspejler vældigt fint, hvad slags tøj det danske klima kræver, hvis man skal holde sig varm og samtidig have en høj grad af bevægelsesfrihed. Bifrost laver tøj, som ikke ligner alle de andres, og det er en af grundene til, at mærket er blevet så populært hos børn i alle aldre på forholdsvis kort tid. Se mere i vores webshop og find tøj fra inderst til yderst i stærke farver og mønstre i design fra Bifrost.

Kategorier