Elverborn.dk - Legetøj fra Elverbørn.dk

Elverbørn.dk sender dagligt pakker af sted. Pakker indeholdende legetøj, der er kendetegnet ved god kvalitet og et højt læringsmæssigt udbytte. I webshoppen forhandles legetøj fra en lang række velrenommerede producenter, danske såvel som udenlandske.

 

Bobles tumledyr er prisvindende dansk design. Disse charmerende og glade dyr har flere anvendelsesmuligheder. De kan bruges som motorisk legetøj, hvor børnene kan udfolde sig og hoppe, springe, balancere, klatre og kravle. Kun fantasien sætter grænser for hvordan de små kan bruge Bobles tumledyr i deres leg. Endvidere kan de søde dyr bruges som praktiske og funktionelle børnemøbler.

Børn elsker at efterligne de voksne i deres leg, ikke mindst når det kommer til madlavning. Her kommer legemad ind i billedet. Hos Elverbørn.dk finder du et kæmpe udvalg af legemad fra blandt andre HABA, Vilac og Wonderworld. Her er masser af lækkerier at vælge imellem og på menukortet er blandt andet pizza, pasta, kebab, ost, frugt, grønt og delikate kager. Se det hele i webshoppen og sæt gang i det muntre køkken.

 

Elverbørn.dk forhandler legetøj til børn i alderen fra omkring 0 - 8 år. Det er let at overskue og navigere rundt på hjemmesiden, hvor legetøjet er inddelt efter alderstrin, eksempelvis legetøj fra 2 år til 4 år. Klik ind og se hele det inspirerende udvalg online.  

Kategorier