Køb sengerande, legekøkken og ammepude online

Det er selvfølgelig en kæmpe omvæltning at komme fra den lune og trygge fostertilstand og ud i den store verden, og man forstår godt, at den lille ny har brug for tryghed.

Gør din baby endnu mere tryg med en lun og lækker sengerand

Vores fine sengerande er bløde og lækre, og den lune fornemmelse og de fine farver og mønstre øger barnets tryghedsfølelse, når det ligger i sin seng. På lillebi.dk har vi et stort udvalg i vores webshop - både til drenge og piger. Kvaliteten er i top, og de små er glade for at ligge og kigge på farver og mønstre. Samtidig forhindrer sengerande, at det trækker ind mellem tremmerne i barnesengen. Sengerande er gode investeringer til glæde for den lille og dens forældre.

Legekøkken et super godt redskab for børnene

Børn kan lide at efterligne de voksne, og det er sådan de lærer nye færdigheder hele tiden - ved at se hvordan de andre gør. Det er vigtigt for alle børn at være en del af flokken og dermed også have en funktion i familien. Derfor er et legekøkken et super godt redskab for børnene, fordi det giver dem mulighed for at prøve sig selv og sine færdigheder af, uden at der behøver at være voksen indblanding. Når barnet er i gang med at hjælpe i det "rigtige" køkken, er der jo skarpe genstande, og ting, at kan gå i stykker, og derfor overlader vi voksne ikke de små til sig selv. I et legekøkken kan den lille give den hele armen og endda helt uden at komme til skade, og på lillebi.dk kan du se et godt udvalg af kvalitets legekøkkener online.

Bredt udvalg af de lækreste ammepuder

Lillebi.dk har et bredt udvalg af de lækreste ammepuder, og vi sætter kvalitet i højsædet. Derfor kan du trygt shoppe ammepude på vores hjemmeside, hvor du kan se flere eksempler på de gode ammepuder. Du kan naturligvis finde en ammepude fyldt med andedun og i flere dejlige farver i vores webshop. På en god ammepude skal betrækket kunne tages af, og det kan vores naturligvis. Kig ind og find en ammepude i natur materialer. Med en ammepude får du støttet din arm og skulder, og dermed mindsker du nogle af de problemer med myoser i skuldre og nakke, som nybagte mødre kan døje af, fordi de ikke får slappet godt nok af, når de sidder med den lille.

 

Kategorier