Tullemarie.dk - Køb børnetøj online

På www.tullemarie.dk forhandler vi et bredt sortiment af børnetøj til både drenge og piger. Vi fører et hav af forskellige mærker og alle til markedets bedste priser, og naturligvis den bedste kvalitet.

I vores sortiment af børnetøj finder du børnetøj af mærket BombiBitt. Det er et dansk design med et skandinavisk look både til pigerne og drengene. Det er kvalitetstøj, men prisen er ikke højere, end at alle kan være med. BombiBitt fører det romantiske tøj, med en masse søde detaljer. På BombiBitt pigetøj finder du søde broderier, blomster, perler og søde mønstre, som giver det romantiske look. I drengekollektionen er der en del seje motiver på tøjet. BombiBitte er lækker dansk desingtøj hvor alle kan være med, og du finder helt sikkert noget, du bare må eje.

Decoy Kids børnetøj

Vi har også børnetøj af mærket Decoy Kids, som er produceret med tanker på barnet. Hos TulleMarie forhandler vi altid Decoy Kids strømpebukser, og vi har mange forskellige modeller på vores lager. Vi foahandler også Decoy Kids børnetøj til drenge i forskellige farver og mønstre. Hos TulleMarie forhandler vi Decoy Kids Basic strømpebukser, som er standard farver og mønstre, mens Decoy Kids Fashion strømpebukser følger tidens trend i forhold til farver og mønstre. Decoy er et tøjmærke, hvor der er fokus på produktionen, og de benytter sig udelukkende af moderne strikketeknikker og de bedste råvarer. Besøg www.tullemarie.dk og køb dine Decoy Kids strømpebukser her.

Mikk-line

Hos TulleMarie forhandler vi også en del kvalitets tøj fra det danske tøjmærke Mikk-line. Mikk-line er kvalitets overtøj til små priser, og vi har en masse forskellige produkter, som du kan vælge imellem. Mikk-line har 20 års erfaring med børnetøj, og al deres overtøj er åndbart, funktionelt, vandtæt og varmt. Hos www.tullemarie.dk finder du vores sortiment fra Mikk-line som har alt i overtøj: flyverdragter, jakker, skibukser, luffer, huer og vanter - alle i mange forskellige farver og modeller. Du vil helt sikkert kunne finde noget lækkert og smart overtøj på vores hjemmeside.

Kategorier