Det bedste til dine børn

Her finder du alt det bedste indenfor billigt børnetøj. Vi forhandler udelukkende kvalitetsmærker og har noget for enhver smag. Nogle af disse mærker er bombiBitt, Phister og Philina og Retour.

bombiBitt er et dansk mærke, der er kendt og elsket for deres skønne basis børnetøj i brugbare designs, med store anvendelsesmuligheder og altid i bedste kvalitet og med høj komfort for børnene. bombiBitt børnetøj laver store serier af børnetøj i blød bomuld, der kan sammensættes på kryds og tværs. Vælger du børnetøj fra bombiBitt får du kvalitet, komfort og søde designd, der altid kan bruges.

Phister og Philina, der ligeledes er et dansk mærke, leverer spændende børnetøj i friskt design og med knald på farverne. Phister og Philina producerer flotte bukser, strømpebukser, bluser, kjoler, sweatshirts, bodyer, ja godt og vel alt, til seje piger og drenge.

Retour er et hollandsk mærke, der hovedsageligt laver jeans, men også blandt andet t-shirts og sweat shirts til børn, med hovedvægt på de mellemstore børn fra 6 - 12 år, men også med jeans til de mindre børn. Stilen hos Retour er inspireret af denim og er sporty på den helt rigtige måde og vil appellere til mange børn og deres forældre. Kvalitet og slidstyrke er nøgleord hos Retour, der egner sig til aktive børn.

Har du fået lyst til at se nærmere på disse eller nogle af de andre dejlige børnetøjsmærker, der forhandles i webshoppen.

Kategorier