Børnetøj fra Molo

Besøg Sally og Sørøveren på lly.dk. Find masser af brands som f.eks. Molo. Gå ikke glip af dette usammenlignelige sortiment.

Sally og Sørøveren

Inde på lly.dk findes der masser af børnetøj og babytøj. Besøg Sally og Sørøveren, og køb bl.a. tøj fra Danefæ. En størrelsesguide, som kan være behjælpelig, findes også online. Det er alt det fede børnetøj, som de sælger hos Sally og Sørøveren. Det er fordi, at der sælges fra fede mærker som Molo, Angulus og mange andre. Der bestræbes altid at give dig en unik betjening og stærke priser. Køb børnetøj fra udvalget, og få børnetøj, der indeholder masser af de nye styles. Inde på lly.dk opdateres sortimentet alt efter modens tendenser, og du kan virkelig vælge en masse lækre ting. Sally og Sørøveren er ikke kun en webshop, som findes inde på lly.dk. Det er også en fysisk butik, som ligger i Nordjylland. Det søde personale i butikken hjælper gerne de lokale kunder, men selvfølgelig kan du også få kompetent servicering, hvis du kommer langvejs fra.

 

Molo

Molo er ikke et kæmpe mærke, men derimod er det et mærke, hvor børnene altid har øverste prioritet. Der tænkes på børns ønsker og komfort, når der designes tøj hos Molo. Den store passion gennemspejles i alle kollektionerne. Når børn kan udtrykke deres kreativitet frit gennem deres tøj, så styrkes selvtilliden også. Det er i al fald filosofien hos Molo. Meget tøj på markedet begrænser børn. Der tænkes her på tøj, som ikke kan tåle til leg og fysisk aktivitet. Tøj fra Molo åbner derimod op for en verden af frihed. Tøjet er unikt, og det er uforudsigeligt. Det funky tøj er også utroligt holdbart. Ofte kan tøj fra Molo gives videre til den næste generation.

Kategorier