Miniaturen.dk - 3 gode børnetøjsmærker: Drappa Dot, Småfolk og Ver de Terre

Hos www.miniaturen.dk forhandler vi alt i børnetøj. Vi fører en masse lækre børnetøjsmærker, og vi forhandler dem til super gode priser.

Drappa Dot

I vores sortiment finder du Drappa Dot, som er kvalitetsbørnetøj, der henvender sig til sanserne ved at være yderst farvestrålende. Derudover er Drappa Dot fremstillet af super gode materialer, og der er lækre detaljer på det meste i Drappa Dot kollektionen såsom broderier, sølv syninger og perler. Drappa Dot vil meget gerne fremstå som børnetøj med herlighedsværdig og livsglæde, som alle børn jo allerede rummer. Man bliver glad og tilfreds af Drappa Dot børnetøj.

Småfolk

Småfolk er et andet dansk børnetøjsmærke, som både henvender sig til drenge og piger i alderen 0-12 år. Vi forhandler Småfolk af den ene begrundelse af det er dansk kvalitetsbørnetøj af højeste kvalitet. Småfolk børnetøj er fremstillet af bløde, rare og meget farverige materialer, som de fleste børn vil elske at have på. Tøjet er med til at motivere børnene til forskellige udfoldelser med de glade farver og prints. På www.miniaturen.dk finder du det store udvalg af forskellige produkter fra Småfolk.

Ver de Terre

På www.miniaturen.dk finder du også vores børnetøjsmærke Ver de Terre. Ver de Terre er særlig kendt for at producere godt, dansk kvalitetsovertøj til børn op til 16 år. Overtøjet er fremstillet i eksklusive, bløde og lækre materialer, som både er åndbare, vandtætte og vandtætte. Ver de Terres overtøj er utrolig slidstærk og funktionelt, så børnene vil elske at have det på i børnehaven. Ver de Terre tænker også meget på børnenes sikkerhed, og derfor er alle hætter aftagelige og der er ingen snore i overtøjet - dette har Ver de Terre gjort for børnenes sikkerhed.  Ver de Terre er lækkert børneovertøj, der er let og behageligt at have på, når børnene leger og bevæger sig ude i det fri.

Kategorier