Stort udvalg af udstyr til dine børn hos Legehimlen.dk

Hos Legehimlen.dk kan man både købe udstyr til dine børn såsom cykelhjelme fra Egg Helmet og legesager og prinsesselegetøj til børn i alle aldre.

Legehimlen.dk

Ny version af Egg Helmet


Egg Helmet er en meget kendt og anmelderrost producent af cykelhjelme til børn. De er nu kommet med en ny version af deres populære cykelhjelm til børn, der er endnu bedre end den originale. Hos Legehimlen.dk har man selvfølgeligt allerede tilføjet den nye version af cykelhjelmen til børn til deres online sortiment. Det fede ved cykelhjelmene fra Egg Helmet er, at de er næsten umulige at ødelægge. De beskytter derfor barnets hoved bedst muligt. De er samtidig nemme at få til at se super smarte ud, fordi man til hjelmene, der som standard kommer i mørkegrå, kan købe forskellige skins og tilbehør. Man kan således dekorere cykelhjelmen, så den for eksempel ligner en jagerpilots militærhjelm eller måske påføre den en frisk farve eller mønstre såsom fartstriber eller stjerner. Mulighederne er mange, og børnene elsker at kunne iføre sig en rigtigt flot og sej cykelhjelm takket være Egg Helmet.

Stort udvalg af prinsesselegetøj 


Hvis man har et barn, der interesserer sig meget for prinsesser og feer, finder man hos Legehimlen.dk en komplet kategori, hvor alt deres prinsesselegetøj er samlet ét sted. Det gør det super nemt at købe prinsesselegetøj i forskellige varianter til de børn, der bare elsker lyserød og flæser og diademer. Det er vigtigt at lytte til barnets behov og følge dets interesser uden at pådutte det forudindtagede meninger om, hvad piger og drenge bør lege med. Udvalget af prinsesselegetøj hos Legehimlen.dk er for alle og byder på rigtigt mange skønne legesager, som børnene helt sikkert vil elske at lege med derhjemme på børneværelset. Prinsesselegetøj er også perfekt til de gange, der skal opføres eventyr og teater.

Køb en ny cykelhjelm fra Egg Helmet eller fint prinsesselegetøj til børnene online hos Legehimlen.dk.

Kategorier