Støtte fra amme bh'er og toppe

Under barslen kan du have behov for en anden form for støtte end din BH giver, med amme BH’er fra Strutshop kan du få bløde og fleksible BH’er uden bøjle. Amme BH’er kan også bruges under graviditeten. Det anbefales at amme BH’er bruges når mælken er løbet til.

Strutshop

Amme BH'er

Med en blød gelebøjle eller andet blød bøjle løsning og god støtte, vil amme BH’er være den helt rigtige løsning for den store barm. Derved behøves der heller ikke at være besvær med andet undertøj, hvor sømmene kan være besværlige. Du kan finde forskellige amme BH’er fra flere mærker, og nogle af dem er OEKO TEX mærket, som sikrer dig der ikke er nogle skadelige stoffer i materialet. Deres udvalg af forskellige mærker, farver og typer, giver dig rig mulighed for at finde noget der passer til dig.
Find udvalget af amme BH’er hos www.strutshop.dk, som også tilbyder andet amme- og ventetøj.

Ammetoppe

Sommertiden kan godt blive meget varm, og når man skal amme vil ammetoppe være den helt rigtige løsning. Du vil nemlig med ammetoppe have en let og diskret løsning til amningen, samtidigt med at du kan undgå at have det for varmt. Du kan finde forskellige typer ammetoppe hos www.strutshop.dk, som har modeller der sørger for dit bryst vil være tildækket under amningen. Det er muligt at finde ammetoppe til både hverdag og fest, alt efter hvad du har behov for. Deres toppe til amning findes også i forskellige typer, så hvis du foretrækker løse eller tætsiddende toppe, kan du finde begge dele. Deres udvalg af ammetoppe findes i forskellige farver, både lyse og mørke, der giver dig mulighed for at finde det du bedst kan lide.
Leder du efter ammetoppe til de varme sommerdage, så find udvalget hos www.strutshop.dk, som også tilbyder andet amme- og ventetøj.

Kategorier