Plads til fysisk aktivitet og leg med pannabaner eller multibaner fra Nikostine

Rammerne for udendørs leg kan gøres sjovere og mere interessante med forskellige typer af baner til leg og boldspil. Til dette formål er multibaner eller pannabaner fra Nikostine helt sikkert værd at overveje, da det giver plads til fysisk aktivitet og masser af leg og spil.

Nikostine

Multibaner til et væld af aktiviteter

Multibaner fra virksomheden Nikostine er udendørs baner, der bl.a. giver mulighed for mange forskellige boldspilsaktiviteter og meget andet. Udover forskellige boldspil kan man også bruge banen til rulleskøjter, skateboard, og der er plads til at have flere aktiviteter i gang på samme tid. I og med at en multibane kan anvendes til mange forskellige fysiske aktiviteter, sætter dette også de sociale aspekt af leg og spil i centrum samtidig med at børnene bliver stimuleret af de mange forskellige spil og aktiviteter, som disse baneløsninger muliggør. Multibanerne fås i flere forskellige pladetyper som eksempelvis lærk, gran eller stål, så man kan eventuelt tilpasse valget til det øvrige legeområde. Med multibaner kan man desuden vælge imellem flere forskellige underlag, og man slipper med denne underlagstype for leg og spil på hårdt og ru asfalt.   

Pannabaner giver udfordrende og hurtige boldspil

En pannabane er en lille ottekantet bane, der giver anledning til hurtige boldspil, der er inspireret af gadefodbold. På en pannabane spiller man således korte boldspil, der også kræver en del teknik, og typisk kun 1 mod 1. Boldspil på denne type af bane er ikke nødvendigvis begrænset til fodbold, men kan også bruges til bl.a. hockey. I en kamp på en pannabane scorer man mål ligesom ved en almindelig kamp, men egentlig handler det om at lave en såkaldt tunnel på sin modstander – dvs. at man skal skyde bolden igennem benene på sin modstander. Hvis ingen af spillerne laver en tunnel på modstanderen, er det antallet af mål det afgør spillet. Hvis man gerne vil lære mere om pannabaner, kan man besøge nikostine.dk.

Kategorier