Forkæl dit barn med en skoletaske med motiv eller andre børnetasker

Er du på udkig efter en fed skoletaske til dit barns første skoledag, så har Victa.dk et eventyrligt udvalg af børnetasker til gode priser. Besøg dem her www.victa.dk og tag på en skøn shoppetur med dit barn, så det kan blive klar til at starte i skole.

Victa.dk

Børnetasker med solide stropper

Victa.dk er er shop for dig, der gerne vil skabe de bedste rammer for dit barns skolegang. De har blandt andet samlet et godt udvalg af børnetasker, der uden tvivl vil glæde dit barn. Deres udvalg af børnetasker har et højt designniveau, hvor der er tænkt på børns ergonomi kombineret med skønne illustrationer, der appellerer til børns fantasifulde univers. Det kan du for eksempel se i den fine lille taske med illustrationer fra Cars. Taksen har solide stropper, der let kan justeres ind, så de passer til dit barns skuldre. Den har en størrelse på 28 cm x 22 cm 10 cm, så der er plads til de ting, dit barn har brug for i sin hverdag. Klik ind her på linket www.victa.dkog find den søde børnetaske.

Skoletaske med motiv til dit barn

Har dit barn brug for en ny skoletaske med mere plads, så har Victa.dk nogle dejlige modeller, der helt sikkert vil passe til dit barn. De har for eksempel en fed skoletaske med hestetema. Tasken har et stort praktisk rum og små lommer på siden. Til tasken følger der et sødt penalhus og en praktisk stofpose med. Stofposen er særligt velegnet til dit barns gymnastiktøj, så det ikke ligger og lugter nede i selve skoletasken. Klik ind her www.victa.dkog læs mere om den nuttede skoletaske med hestetema.

Forkæl dit barn med en skoletaske med heste på og andre eventyrlige børnetasker hos Victa.dk. Besøg dem online her www.victa.dkog find deres spændende udvalg af ting til børn.

Kategorier