Djeco legetøj hos Børnenes Kartel

Kender du til det franske legetøjsmærke Djeco? Som forælder eller pædagog er det svært at undgå legetøjet fra Djeco, og derfor kender de fleste til det populære mærke. Hvis du ikke har stiftet kendskab med dem endnu, kan du undersøge deres produkter hos Børnenes Kartel.

Børnenes Kartel

Djeco

Djeco er en af de helt store spillere på legetøjsmarkedet, og det er der en ganske god grund til. Deres legetøj er populært, fordi både forældre og børn verden over nyder at lege med det. Det er på mange måder succeskriterierne for godt legetøj – både børn og voksne skal have lyst til at lege med det. Hvis det lykkes at skabe legetøj, som både er sjovt for børn og voksne, ved de hos Djeco at det har fundet frem til noget helt specielt. Det er legetøj, som garanterer sjove og skønne stunder mellem barn og forældre. Derudover gælder det jo også, at forældre ikke har lyst til at købe legetøj til deres børn, som de ikke kan holde ud at være i nærheden af. Det har de også lært hos Djeco.

Alt legetøjet fra Djeco handler først og fremmest om en sjov ide. Det er nemlig de sjove ideer, som Djeco gerne vil give bedre vilkår, og udfolde i børnenes hoveder. Der er mange forskellige måder at stimulere børnene på, men noget af det mest interessante, er når børnenes ideer udvikles. Der sker meget inde i børnenes hoveder, og når de tanker og ideer de brygger på kommer ud, er det helt magisk. Derfor har Djeco fokus på kreativt legetøj, som skal prøve at understøtte børnenes tankeprocesser, og få børnene til at føre ideerne ud i livet. Det udmunder i kreative tegnebøger og perlesæt, som børnene kan bruge til alle mulige kreative processer. Derudover finder du også Sjippetov og klistermærker fra Djeco, som kan bruges til det ene og det andet. Se det store udvalg på www.borneneskartel.dk.

Kategorier