Det lækreste børnetøj på markedet

Hos Asta & Alfred finder du noget af det lækreste børnetøj på markedet. Blandt udvalget støder du blandt andet på Pom Pom børnesko, et hav af lækre prewalkersko og Ida Ising pusletasker. Læs mere nedenfor om Asta & Alfred eller klik ind på deres hjemmeside.

Asta og Alfred

Pom Pom børnesko

Hos Asta & Alfred finder du de vellidte Pom Pom børnesko. Pom Pom børnesko kommer fra det danske børnetøjsmærke Pom Pom. Asta & Alfred har et stort og yderst lækkert udvalg af Pom Pom børnesko til super skarpe priser. Du finder et hav af forskellige Pom Pom børnesko til børn hos Asta & Alfred i alle aldre. Udvalget henvender sig til både drenge og piger i flere forskellige aldre. Pom Pom børnesko er fremstillet af super lækre materialer og er i den bedste kvalitet, hvad end det gælder indendørs hjemmesko, begyndersko eller laksko. Besøg Asta & Alfreds hjemmeside, www.astaogalfred.dk, og se hele udvalget af Pom Pom børnesko.

Prewalkersko

For rigtig mange, er den første sko som du køber til dit barn helt speciel. Skoen symboliserer for mange en helt ny start på livet for barnet. Hos Asta & Alfred finder du også et stort og lækkert udvalg af de såkaldte prewalkersko til dit barn. Prewalkersko har en meget blød sål, der gør det nemmere for barnet at gå. Udover bløde såler, har prewalkersko også en god ankelstøtte, så barnet for nemmere ved at holde sig på benene. Som sagt finder du et lækkert udvalg af prewalkersko hos Asta & Alfred. Hos Asta & Alfred finder du prewalkersko fra mærker som Pom Pom, Bisgaard og Angalus, der er i super god kvalitet. Se hele udvalget af prewalkersko på Asta & Alfreds hjemmeside.

Ida Ising pusletasker

Mangler du en ny pusletaske? Hos Asta & Alfred finder du et lækkert udvalg af Ida Ising pusletasker. Ida Ising pusletasker er pusletasker med helt fantastiske designs og i god kvalitet. Hos Asta & Alfred finder du flere forskellige Ida Ising pusletasker til nogle af markedets skarpeste priser. Ida Ising pusletasker har masser af plads til tøj, udstyr og alt hvad du nu ellers har lyst til at bære rundt på. Ida Ising pusletasker er inspireret af de gamle pusletasker fra 70’erne og er super lækre. Klik ind på Asta & Alfreds hjemmeside, og se hele udvalget af Ida Ising pusletasker, samt en helt masse andre lækre produkter.

Asta & Alfred er en børnetøjsbutik, der sælger nogle af tidens mest populære børnetøjsmærker samt deres egne produkter. Læs mere på www.astaogalfred.dk.

Kategorier