De rette pusleborde samt nyt skoleinventar

Skoleinventar og inventar til institutioner kræver høj kvalitet. Inventar der bruges dagligt i flere timer af gangen skal ikke blot være funktionelt men også slidstærkt. Er turen kommet til, at I skal skifte skoleinventaret ud, eller måske købe pusleborde til børnehaven eller vuggestuen så læs med her.

Kolon Total Inventar

Pusleborde i den bedste kvalitet fra dansk producent

Besøg Kolons hjemmeside og bliv inspireret af de praktiske og holdbare løsninger i pusleborde. Et puslebord skal først og fremmest være praktisk. Det indebærer blandt andet at det kan hæves og sænkes og derfor kan du på Kolons hjemmeside se de forskellige modeller af lavtgående pusleborde. Kolons pusleborde med hæve-sænkefunktion sikrer den korrekte arbejdshøjde uden tunge løft, for barnet kan selv kravle op på puslebordet. At Kolons pusleborde er praktiske indebærer også at der valget af materialer og design er med henblik på at være rengøringsvenligt og give god hygiejne. Sidst men ikke mindst skal pusleborde til daginstitutioner og andre institutioner være lavet i slidstærke og holdbare materialer der ikke falmer med tiden. Alle krav til pusleborde er opfyldt af danske Kolon Total Inventar der på deres hjemmeside tilbyder et flot udvalg af pusleborde.

Skoleinventar findes på nettet hos Kolon Total Inventar

Gennem 40 år har Kolon Total Inventar produceret solidt dansk skoleinventar og møbler til institutioner rundt om i landet. Kolon producerer selv alt skoleinventar på snedkeriet på Midtsjælland og hjælper gerne med indretning af skoler, daginstitutioner og faglokaler. Skoleinventar fra Kolon er designet og produceret med det henblik at kunne holde til brug i mange timer dagligt mange år, uden at der lægges mærke til det. Skoleinventar fra Kolon er derfor også designet klassisk men moderne. Alt skoleinventar fra Kolon er produceret med henblik på design, holdbarhed og korrekt arbejdsstilling uden at gå på kompromis med miljømæssige krav til fremstillingen.

Se det store udvalg af skoleinventar på Kolon Total Inventars hjemmeside.

Kategorier