Britax Römer er lig med autostole – se også produkterne fra Bundgaard hos Børnebiksen

Når børn skal ud for at opleve verden kan det foregå både til fods og gennem vinduet fra en bil. I begge tilfælde skal udstyret, herunder også komforten, være i orden. Autostole fra Britax Römer og fodtøj fra Bundgaard kan i den forbindelse være det helt rigtige udstyr til formålet. Begge mærker kan købes hos Børnebiksen.

Børnebiksen

Britax Römer autostole til forskellige aldersgrupper

Når børnene har behov for at blive fastmonteret i en autostol, så findes der uden tvivl en god model i mærket Britax Römer. Britax Römer designer nemlig autostole både til de helt små babyer og de større børn. Har man som forældre strenge krav til sikkerheden af autostolen, så kan det også anbefales at kigge på udvalget fra Britax Römer, da disse stole designes med en lang række sikkerhedsteknologier. Autostole fra Britax Römer er desuden kendetegnet ved at være af en slidstærk kvalitet, hvilket betyder at denne type stol sagtens kan gå i arv til det næste barn uden de store slitagetegn. Skal der investeres i en god sikkerhed til barnet, så forhandles denne type autostole hos Børnebiksen.

Slidstærke sko fra Bundgaard

Når man skal købe sko til børn, er det vigtigt, at der er plads til fødderne, så komforten er i top, når der skal leges og hygges. Bundgaard designer i den forbindelse fodtøj til børn, som netop er kendetegnet ved, at der er god plads, og at fodtøjet har en god pasform. Køber man sko fra Bundgaard, køber man også en sko af rigtig god kvalitet. Det betyder også at fodtøjet er utrolig holdbart, og derfor kan fodtøj fra Bundgaard uden problemer holde til utallige timers leg og sjov. Udvalget af fodtøj fra Bundgaard er stort – der findes både støvler, sandaler og sko – og derfor kan man uden tvivl dække behovet for fodtøj ind, ved blot at kigge efter dette skomærke. Disse kvalitetssko kan bl.a. købes via hjemmesiden bornebiksen.dk.

Kategorier